Töltés...

 

Kiugrottál egy napra a SZIN-re és buliztál egyet a kedvenced koncertjén?

Akkor ez a belépőd most INGYEN volt, ha legkésőbb szeptember 15-ig eljössz hozzánk Mikszáth vagy Kígyó utcai Plazma Pontunk valamelyikére egy alkalmassági vizsgálatra, és magaddal hozod SZIN-es napijegyedet vagy karszalagodat.

Ha ugyanis alkalmasnak bizonyulsz plazmaadónak és korábban még nem adtál nálunk plazmát, akkor a napijegyed árát visszatérítjük számodra. Ha bérlettel buliztad végig a SZIN-t, akkor sem kell elkeseredned, hiszen sikeres alkalmassági vizsgálat esetén Te is megkapod egy napijegy árát (8.000 Ft).

Csak ne dobd el a karszalagot a buli után!

Fontos, hogy ajánlatunk más alkalmassági akcióval nem vonható össze és azokra nem érvényes, akik már korábban alkalmasnak bizonyultak plazmaadónak a PinkPlazma Pontok valamelyikén.

Hogyan lehetsz plazmaadó?

  • Gyere el a Mikszáth vagy Kígyó utcai Pink Plazma Pontra, amennyiben egészséges vagy és elmúltál már 18, de nem vagy még 60 éves. Címünk: 6722 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20-22. | 6720 Szeged, Kígyó utca 4.
  • A kérdőívek kitöltését és az orvosi vizsgálatot vénakontroll előzi meg. Fontos, hogy igyál 2 liter vizet, mielőtt jössz hozzánk, hogy a vénád telt legyen. Éhgyomorra sose gyere!

 

  • Hozd magaddal a személyi igazolványodat, lakcímkártyádat és TAJ kártyádat is.
  • Ha megfelelsz az egészségügyi kritériumoknak és a laboratóriumi vizsgálati eredmények alapján is alkalmas vagy, akkor egy hét múlva jöhetsz is plazmát adni. Időpontot érdemes a helyszínen azonnal kérni, de online rendszerünket, vagy applikációnkat is használhatod.


Jelentkezési lap

Mit adunk?

  • 3500 Ft költségtérítést plazmaadásonként, ami minden 4. alkalommal 4000 Ft-ra, a 45. adásnál pedig 5000 Ft-ra módosul. Emellett a helyszínen fogyasztható kalóriapótló élelmiszerekkel is rendszeresen kedveskedünk.


Költségtérítési rendszer

Kinek segíthetsz?

  • Többek között vérzékeny és immunhiányos betegek számára készül gyógyszer a vérplazmából.

Ha már plazmaadó vagy:

  • Általában hetente egyszer javasoljuk a plazmaadást. Aki többször akar adni, az egészségi állapot alapján az orvos engedélyével adhat esetenként egy héten kétszer plazmát. Évente 45 alkalommal lehet plazmát adni.
  • Ne egyél zsíros ételeket plazmaadás előtt! A helyszínen adunk egy táblázatot, amelyben felhívjuk figyelmedet a plazmaadást megelőzően kerülendő ételekre, italokra.

 

  • A plazmaadást megelőző napon 2,5-3 liter, a plazmaadás előtt pedig legalább 2 liter vizet igyál!
  • Plazmaadóként évente egyszer teljes véradáson is részt kell venned!

Szeretettel várunk!


Jelentkezési lap

Figyelem! Füllyukasztás, piercing, tetoválás készítése után, 6 hónapig ne jelentkezz plazmaadónak a fertőzésveszély elkerülése miatt!

Ezután a tetoválások kiterjedésének és számának függvényében döntenek orvosaink az alkalmasságodról.

Orvosaink válaszolnak!

Amennyiben egészségi állapotodról a plazmaadással kapcsolatban kérdésed van (pl. rendszeres gyógyszerszedés, műtét, stb.), használd üzenetküldőnket! Az információkat bizalmasan kezeljük!

A lefoglalt időpontot nem tudod lemondani emailben!

Ehhez kérjük hívd 06 80 100 123-as, ingyenes zöldszámunkat vagy jelentkezz be az időpont foglalási felületre a következő linken: www.szegedplazma.hu/foglalas!

Kérjük, hogy ingyenes zöldszámunkat centrumaink nyitvatartási idejében hívd.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!