Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A szegedi Pink Plazma Pontok ezért rendszeresen véradásokat is szerveznek plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

 

Ha azt nem az általunk szervezett véradások valamelyikén, hanem az OVSZ egyik központjában teljesíted, akkor erről mindenképpen kérj igazolást és hozd el hozzánk. Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük donoraink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni, csak nem kértél igazolást az OVSZ-től.

 

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 2 héttel már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

Teljesítsd a plazmaadók éves, kötelező véradását, és mi egy mozijeggyel ajándékozunk meg következő látogatásod alkalmával!

 

Ha ezen véradásodat nem az általunk havi rendszerességgel megtartott véradáson, hanem az OVSZ valamelyik központjában teszed meg, akkor a következő plazmaadásod alkalmával hozd magaddal az igazolásodat és megkapod a véradás teljesítéséért neked járó mozijegyet.

 

A mozijegy a Plazma Pontok megbecsülését fejezi ki azoknak a csodálatos embereknek, akik vérükkel életet mentenek.

 

Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

  

 Következő véradások a Plazma Ponton:

2018. február 16., péntek 14:00-17:00
(6720 Szeged, Kígyó Kálmán utca 4.)

 

2018. február 23., péntek 14:00-17:00
(6722 Szeged, Mikszáth Kálmán utca 20-22.)

 

Szegedi Regionális Vérellátó Központ
Cím: 6722 Szeged, Honvéd tér 4.
Telefon: +36 62 315 080
Véradási időpont:
Hétfő-Kedd-Péntek: 7.00-14.00
Szerda-Csütörtök: 10.00-18.00

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Ha már korábban regisztráltál a szegedplazma.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Ha még nincs felhasználói fiókod a szegedplazma.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


REGISZTRÁCIÓ

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

 veradas 2017 november szeged fb

 

mozijegy veradas szeged

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!