Töltés...

Kiugrottál egy napra a SZIN-re és buliztál egyet a kedvenced koncertjén? Akkor ez a belépőd most ingyen volt, ha legkésőbb szeptember 15-ig eljössz hozzánk Mikszáth vagy Kígyó utcai Plazma Pontunk valamelyikére egy alkalmassági vizsgálatra, és magaddal hozod SZIN-es napijegyedet vagy karszalagodat.

 

Ha ugyanis alkalmasnak bizonyulsz plazmaadónak és korábban még nem adtál nálunk plazmát, akkor a napijegyed árát visszatérítjük számodra.

 

Ha bérlettel buliztad végig a SZIN-t, akkor sem kell elkeseredned, hiszen sikeres alkalmassági vizsgálat esetén Te is megkapod egy napijegy árát (8.000 Ft). Csak ne dobd el a karszalagot a buli után.


ÉS HOGY MIÉRT VAN SZÜKSÉG RÁD IS SEGÍTŐ KÖZÖSSÉGÜNKBEN? Tudtad például, hogy az immunvédekezési zavarral született betegeknek is szükségük van plazmadonorokra? Egy ilyen beteg 1 hónapra elegendő gyógyszeradagjához 10 plazmaadóra van szükség, a hozzávetőlegesen 300 magyar beteg gyógyszerének előállításához pedig egy évben legalább 40.000 donor segítsége szükséges.


Ha a SZIN-en buliztál, látogass el hozzánk, és segíts Te is másokon!


Fontos, hogy ajánlatunk más alkalmassági akcióval nem vonható össze és azokra nem érvényes, akik már korábban alkalmasnak bizonyultak plazmaadónak a PinkPlazma Pontok valamelyikén.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!